• 06-28999374
  • tanjaoostendorp@fitunlimited.nl

Personal Training

FitUnlimited > Personal Training
3 jan

Personal Training

Tanja jan 3, 2017 0 6313

Naast de goepstrainingen biedt FITunlimited ook personal training in haar eigen professionele Gym, gelegen in het voormalige NCRV-complex, op de hoek Bergweg/Schuttersweg in Hilversum.

Wanneer je overweegt om bij FITunlimited in personal training te komen, zal er eerst een kennismakingssessie plaatsvinden. Tijdens deze sessie kijkt Tanja Oostendorp wat je trainingsdoelen en mogelijkheden zijn. Daarnaast staat ze uitvoerig stil bij welke rol bewegen en gezonde voeding nu in je leven hebben en of er eventuele belemmeringen of blessures zijn. Aan de hand van deze intake stelt Tanja Oostendorp een trainingsplan op, toegespitst op jouw situatie. Gedurende de personal trainingen kan dit trainingsplan steeds aangepast en bijgesteld worden. Persoonlijker kan niet!

Een personal training bij FITunlimited duurt gemiddeld één uur per sessie. Er wordt begonnen met een warming-up. Gedurende de training wordt er goed gelet op uitvoering en techniek om het optimale uit je trainingen te halen en blessures te voorkomen. Goede techniek en support zijn belangrijk evenals weten waarom je dingen doet. Tijdens de trainingen krijg je uitleg over de achtergronden van oefeningen en hoe je ze het best kunt uitvoeren. “Weten waarom je iets doet maakt dat je het doet met meer resultaat”

Time Of Class in Week

Day Time Trainer