• 06-28999374
  • tanjaoostendorp@fitunlimited.nl

Bootcamp

FitUnlimited > Bootcamp
4 jan

Bootcamp

Tanja jan 4, 2017 0 6918

Bootcamp is heerlijk sporten in de buitenlucht en de FITunlim!ted-bootcamps gaan onder alle weersomstandigheden (met uitzondering van onweer) door, het hele jaar. We maken gebruik van alles wat we tegenkomen en combineren hardlopen , krachttraining, en Tabata High Intensity Interval Training HIIT met elkaar, waardoor je snel fitter en sterker zult worden. Bootcampers bouwen ook een mentale fitheid op, waardoor de uitdagingen in het dagelijks leven vaak anders/positiever ervaren worden. Er is aandacht voor looptechniek en het juist uitvoeren van de oefeningen om blessures te voorkomen.

Tanja Oostendorp neemt haar members ook regelmatig mee naar evenementen als de MudMasters ed, om alles wat we tijdens de FITunlimited-bootcamps trainen, in een ObstacleRun, in de praktijk te ervaren. Dit is overigens geheel vrijblijvend, je mag mee, maar je moet zeker niet!

Elke Bootcamp is anders. Tanja Oostendorp verandert de oefeningen en trainingsintensiteit voortdurend, zodat iedere training als anders wordt ervaren. Wat niet verandert is de uitdaging die iedere FITunlimited-bootcamp met zich meebrengt. Om niet het gevoel te hebben het vijfde wiel aan de wagen te zijn, past Tanja Oostendorp tijdens iedere FITunlimited-bootcamp differentiaties toe, zodat iedereen kan trainen op zijn eigen niveau en niemand het gevoel hoeft te hebben de groep op te houden. Ook zijn er FITunlimited-bootcamps voor beginners en gevorderden.

Kijk voor waar en wanneer welke FITunlim!ted-bootcamps zijn op het FITunlimited Trainingen Rooster.

Time Of Class in Week

Day Time Trainer